ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

 

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:  ΝΕΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Νέα εικόνα 7 Ο κ. Νεδης Αθανάσιος είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας, που με πολύ μεράκι και αγάπη για την κολύμβηση έχει συμβάλλει στην αναβάθμιση του αθλήματος στο Νόμο μας.

  Έχει παρακολουθήσει σχολή προπονητων κολύμβησης από  την Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. το1987.

  Κατέχει πτυχίο ναυαγοσωστικής και ναυαγοσωστικής για ΑΜΕΑ. Το 2009 συμμετείχε στο πανελλήνιο συνέδριο προπονητών κολύμβησης που έγινε στην Θεσσαλονίκη.

  Είναι κάτοχος πιστοποίησης ασφάλειας κολυμβητικών δεξαμενών.

  Είναι κάτοχος πτυχίου πρώτων Βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό Ελλάδας.

  Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή κολύμβησης.

  Από την ίδρυση του συλλόγου το 1980 εργάζεται στον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας και καθημερινά προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του στους αθλητές.

 

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:  ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Νέα εικόνα 5Ο κ. Αβραμίδης Σταύρος είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα το άθλημα της κολύμβησης.

Έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως προπονητής κολύμβησης και κατέχει άδεια ναυαγοσώστη η οποία είναι ανανεωμένη μέχρι σήμερα.

‘Το 2009 συμμετείχε στο πανελλήνιο συνέδριο προπονητών κολύμβησης που έγινε στην Θεσσαλονίκη.

Από μικρός ήταν μέλος του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας και κατέκτησε πρώτες θέσεις σε πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης.

Από τον Οκτώβριο του 2016 εργάζεται στο πρόγραμμα του υπουργείου παιδείας για την εκμάθηση κολύμβησης στα Δημοτικά Σχολεία.

Από το 2005 ως και σήμερα εργάζεται στον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας ως προπονητής κολύμβησης.

 

 

 

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:  ΤΟΚΜΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Νέα εικόνα 6Ο κ. Τοκμακίδης Κωνσταντίνος είναι πτυχιούχος με το Diploma Φυσικής Αγωγής της Εθνικής Ακαδημίας Αθλητισμού της Σόφια και με ειδικότητα στο άθλημα της κολύμβησης.

     Το πτυχίο του είναι αναγνωρισμένο από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ). Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή κολύμβησης και έχει πιστοποιητικό ναυαγοσωστικής από τον Βουλγάρικο Ερυθρό Σταυρό.

    Από μικρός ήταν μέλος του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας και κατέκτησε πρώτες θέσεις σε σχολικούς και πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης. Το 2009 συμμετείχε στο πανελλήνιο συνέδριο προπονητών κολύμβησης που έγινε στην Θεσσαλονίκη.

Από τον Οκτώβριο του 2016 εργάζεται στο πρόγραμμα του υπουργείου παιδείας για την εκμάθηση κολύμβησης στα Δημοτικά Σχολεία

Από το 2006 ως και σήμερα εργάζεται στον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας ως προπονητής και ταυτόχρονα  από την ίδια χρονιά ως και σήμερα δίδαξε κολύμπι στο πρόγραμμα του Δήμου Δράμας «Παιδί και κολύμπι».

 

 

 

 ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ:  ΤΣΕΠΕΝΕΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Νέα εικόνα 2Η κ. Τσεπενέκη Σωτηρία  είναι απόφοιτη  του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα πετοσφαίριση και κατεύθυνση ειδική αγωγή. Στα πλαίσια των σπουδών της πραγματοποίησε τέσσερα εξάμηνα στην ειδικότητα της κολύμβησης.

Έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τον Μάιο του 2006.

Από το καλοκαίρι του 1999 εως το 2012 δίδαξε κολύμπι στο πρόγραμμα του Δήμου Δράμας «Παιδί και κολύμπι».

Από το 1999 έως και το 2009 εργάστηκε ως προπονήτρια στο πρόγραμμα "Ανίχνευσης ταλέντων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού".

Από το 2006 έως και το 2014 εργάστηκε ως παιδαγωγός στο Ιατροκοινωνικό κέντρο του δήμου Δράμας

Από το 2003 διδάσκει κολύμβηση στον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας, στα τμήματα εκμάθησης

 

 

 

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:  ΣΑΝΟΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Νέα εικόναΟ κ. Σανοζίδης Γιώργος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, με ειδικότητα την κολύμβηση και fitness-bodybuilding-aerobics.

Έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τον Ιούλιο του 2007. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ναυαγοσωστικής, καθώς και τεχνικών κολύμβησης και διατροφής για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών. Συμμετείχε το 2008 στο 7ο πανελλήνιο συνέδριο προπονητών υγρού στίβου. Και τον Σεπτέμβριο του 2016 έλαβε μέρος σε επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών υγρού στίβου στην Αθήνα.

Έχει εργαστεί για χρόνια σε γυμναστήριο ως υπεύθυνος μυϊκής αποκατάστασης και ενδυνάμωσης αθλητών. Από το 1999-2006 εργάστηκε στον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας ως προπονητής κολύμβησης.Τα επόμενα χρόνια εργάστηκε σε σχολεία και από τον Ιανουάριο του 2014 εργάζεται και πάλι στον Κολυμβητικό Όμιλος Δράμας ως προπονητής κολύμβησης στα τμήματα εκμάθησης.

 

 

 

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ:  ΓΚΑΜΟΤΣΟΥ ΔΟΜΝΑ

Νέα εικόνα 3Η κ. Γκαμότσου Δόμνα υπήρξε αθλήτρια του Συλλόγου για πολλά έτη με πολλές επιτυχίες σε αγωνιστικό επίπεδο. Eίναι απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα την κολύμβηση.

Από το καλοκαίρι του 2010 ως και σήμερα δίδαξε κολύμπι στο πρόγραμμα του Δήμου Δράμας «Παιδί και κολύμπι» και εργάζεται στον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας ως προπονήτρια στα τμήματα εκμάθησης.

Το 2012 εργάστηκε για πέντε μήνες στο πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα, ως γυμνάστρια και δημιούργησε τμήμα κολύμβησης για ΑΜΕΑ.

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:  ΣΑΝΟΖΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Νέα εικόνα 1Ο κ. Σανοζίδης Σπύρος υπήρξε αθλητής του Συλλόγου για πολλά έτη, καθώς υπήρξε και μέλος της εθνικής ομάδας κολύμβησης με πολλες αγωνιστικές διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις

Είναι προπονητής κολύμβησης Γ’ Σχολής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και κατέχει και πτυχίο Βοηθού κινησιοθεραπείας.

Από το 2016  έως και σήμερα εργάζεται στον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας ως προπονητής κολύμβησης στα τμήματα εκμάθησης και συμμετέχει στο πρόγραμμα του Δήμου Δράμας «Παιδί και κολύμπι».