ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

 ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:  ΤΟΚΜΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Νέα εικόνα 6Ο κ. Τοκμακίδης Κωνσταντίνος είναι πτυχιούχος με το Diploma Φυσικής Αγωγής της Εθνικής Ακαδημίας Αθλητισμού της Σόφια και με ειδικότητα στο άθλημα της κολύμβησης.

     Το πτυχίο του είναι αναγνωρισμένο από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ). Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή κολύμβησης και έχει πιστοποιητικό ναυαγοσωστικής από τον Βουλγάρικο Ερυθρό Σταυρό.

    Από μικρός ήταν μέλος του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας και κατέκτησε πρώτες θέσεις σε σχολικούς και πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης. Το 2009 συμμετείχε στο πανελλήνιο συνέδριο προπονητών κολύμβησης που έγινε στην Θεσσαλονίκη.

Από τον Οκτώβριο του 2016 εργάζεται στο πρόγραμμα του υπουργείου παιδείας για την εκμάθηση κολύμβησης στα Δημοτικά Σχολεία

Από το 2006 ως και σήμερα εργάζεται στον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας ως προπονητής και ταυτόχρονα  από την ίδια χρονιά ως και σήμερα δίδαξε κολύμπι στο πρόγραμμα του Δήμου Δράμας «Παιδί και κολύμπι».

 

 

 ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:  ΣΑΝΟΖΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Νέα εικόνα 1Ο κ. Σανοζίδης Σπύρος υπήρξε αθλητής του Συλλόγου για πολλά έτη, καθώς υπήρξε και μέλος της εθνικής ομάδας κολύμβησης με πολλες αγωνιστικές διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις

Είναι προπονητής κολύμβησης Γ’ Σχολής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και κατέχει και πτυχίο Βοηθού κινησιοθεραπείας.

Από το 2016  έως και σήμερα εργάζεται στον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας ως προπονητής κολύμβησης στα τμήματα εκμάθησης και συμμετέχει στο πρόγραμμα του Δήμου Δράμας «Παιδί και κολύμπι».