Νέα - Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 22ων ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, ολοκληρώθηκαν οι «22οι Κολυμβητικοί Αγώνες Αγίας Βαρβάρας» που διεξήχθησαν στις 7 & 8 Δεκεμβρίου και συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και τη γειτονική Βουλγαρία. Μέσα σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Κολυμβητήριο, όλο το Σαββατοκύριακο απολαύσαμε τις προσπάθειες των μικρών κολυμβητών σε μια πραγματική γιορτή της κολύμβησης. Το γιορτινό κλίμα ήταν έντονο καθώς ο Αϊ-Βασίλης και οι μασκότ της «Ονειρούπολης» έδωσαν τη δική τους πινελιά αφού μοίρασαν ζαχαρωτά στα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Στην τελετή έναρξης των αγώνων μας τίμησαν με την παρουσία τους αιρετοί εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, του Δήμου Δράμας, εκπρόσωποι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, καθώς και πρώην πρόεδροι του συλλόγου μας. Ο πρόεδρος του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας κ. Χρήστος Μπανιώτης στο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε όλες τις αποστολές για τη συμμετοχή τους, όλους τους εθελοντές, μέλη-γονείς του συλλόγου για την συμβολή τους στην επιτυχή διοργάνωση των αγώνων, σημείωσε με ιδιαίτερο τόνο την επί 3 σχεδόν χρόνια καθοριστική συμβολή των ενεργειών του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας στο γεγονός ότι σήμερα οι συνθήκες για την κατασκευή νέου, υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου στην πόλη μας, έχουν ωριμάσει περισσότερο από ποτέ, καλώντας όλους τους αιρετούς που ήταν παρόντες να μη το λησμονήσουν και να του το αναγνωρίσουν. Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή στην ομιλία του προέδρου που δείχνει ότι ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας όλα αυτά τα χρόνια παίζει κυρίαρχο ρόλο στα κολυμβητικά δρώμενα της Δράμας και ότι τόσο η οργανωτική, όσο και η αγωνιστική του άνοδος του επιτρέπει να διοργανώνει με απόλυτη επιτυχία τέτοιου επιπέδου αγώνες φιλοξενώντας ομάδες από κάθε γωνιά της χώρας και του εξωτερικού, με κυριότερο στόχο να προάγει το άθλημα της κολύμβησης, αλλά και να γαλουχεί σωστούς χαρακτήρες μέσα από την ευγενή άμιλλα και τον υγιή ανταγωνισμό. Η επιτυχία της διοργάνωσης δεν θα μπορούσε να ήταν τόσο μεγάλη χωρίς την καθοριστική βοήθεια και συμβολή των χορηγών-υποστηρικτών μας: Την εταιρεία RAYCAP, το οινοποιείο «ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ», το οινοποιείο «NICO LAZARIDI», το κατάστημα Δράμας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», τη βιομηχανία χαλβά «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ» και τον συνεταιρισμό «ΗΛΙΟΔΩΡΑ». Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το στελεχιακό δυναμικό του συλλόγου μας για την πολύτιμη βοήθειά τους, στον γιατρό των αγώνων και επίσης θερμές ευχαριστίες στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, στον Δήμο και την Δ.Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α Δράμας καθώς και στην Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Το Δ.Σ του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ: https://koe.org.gr/page/22oi-kolumvitiki-agones-agias-varvaras-2019

22οι ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

78101205 2269010639867573 8066147937090011136 o

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ Νο2

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας ήρθε σε συμφωνία με την βιοτεχνία «MY-PULSE» για να προμηθευτεί όποιο μέλος, φίλος, βετεράνος αθλητής καθώς και αθλητές μικρής και μεγάλης πισίνας επιθυμεί, το Polo μπλουζάκι του Συλλόγου.

  1. Polo Μπλουζάκι με γιακά και λάστιχο στα μανίκια

                                               Τυπώματα:      Μεγάλο σήμα του Συλλόγου μπροστά

                                                                       Κεντημένο σήμα του Συλλόγου

Κόστος: 15 - 17ευρώ χωρίς το ΦΠΑ (ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας)

Η επιλογή του κατάλληλου μεγέθους θα γίνει με επίσκεψη σας στην έδρα της βιοτεχνίας «MY-PULSE» επί της οδού Τέρμα Ευξείνου Πόντου, πριν την διασταύρωση Ξηροποτάμου, δίπλα στο γυμναστήριο «MOVE IT», μόνο για το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 10/11/2019 έως την Τετάρτη 13/11/2019, και κατά τις ώρες 16:00 – 18:00 το απόγευμα.

Για την παραγγελία του αθλητικού ρουχισμού θα προκαταβάλλεται το ποσό των 10 ευρώ στην βιοτεχνία και η εξόφληση θα γίνει με την παραλαβή του στην έδρα της βιοτεχνίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ Νο1

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας ήρθε σε συμφωνία με την βιοτεχνία «MY-PULSE» για να παραγγείλουν οι αθλητές που θα συμμετάσχουν σε αγώνες την επίσημη αθλητική εμφάνιση του Συλλόγου. Επιπλέον μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να προμηθευτούν την αθλητική εμφάνιση κάθε μέλος, φίλος, βετεράνος αθλητής καθώς και αθλητές μικρής και μεγάλης πισίνας.

Το κόστος έχει καθοριστεί ως εξής:

  1. Παντελόνι Φόρμα Φούτερ με 2 τσέπες

                                               Τυπώματα:      Σήμα του Συλλόγου μπροστά δεξιά

  1. Ζακέτα Φούτερ με φερμουάρ και κουκούλα

                                               Τυπώματα:      Σήμα του Συλλόγου μπροστά αριστερά

                                                                       «Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας» κεντρικά πίσω

  1. Βερμούδα Φούτερ με 2 τσέπες

.                                               Τυπώματα:      Σήμα του Συλλόγου μπροστά δεξιά

Συνολικό κόστος: 27 ευρώ χωρίς το ΦΠΑ

Το μακό μπλουζάκι του Συλλόγου θα δοθεί δωρεάν στους αθλητές που έχουν εκδώσει Δελτίο Αθλητή από την Ομοσπονδία για να συμμετάσχουν σε αγώνες.

Όλοι οι αθλητές αγωνιστικής και προ αγωνιστικής υποχρεούνται να συμμετέχουν στις αποστολές με την επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Κάθε αθλητής που θα θελήσει να προμηθευτεί κάποιο επιπλέον ρούχο (π.χ. ένα επιπλέον μακό μπλουζάκι) ή κάποια από τα παραπάνω ρούχα (π.χ. αθλητής της αγωνιστικής παντελόνι και ζακέτα φούτερ φόρμας) θα συμφωνήσει το κόστος αγοράς με το βιοτέχνη. Η οικονομική συναλλαγή περιορίζεται μεταξύ της βιοτεχνίας και των γονέων.

Η επιλογή του κατάλληλου μεγέθους θα γίνει με επίσκεψη σας στην έδρα της βιοτεχνίας «MY-PULSE» επί της οδού Τέρμα Ευξείνου Πόντου, πριν την διασταύρωση Ξηροποτάμου, δίπλα στο γυμναστήριο «MOVE IT», μόνο για το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 10/11/2019 έως την Τετάρτη 13/11/2019, και κατά τις ώρες 16:00 – 18:00 το απόγευμα.

Για την παραγγελία του αθλητικού ρουχισμού θα προκαταβάλλεται το ποσό των 10 ευρώ στην βιοτεχνία και η εξόφληση θα γίνει με την παραλαβή του στην έδρα της βιοτεχνίας.

Σελίδα 1 από 22