Νέα - Ανακοινώσεις

ΜΑΡΙΕ & ΦΩΤΕΙΝΗ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας συγχαίρει τον Μάριο Κουμουνδούρο για την εισαγωγή του στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης και την Φωτεινή Κωνσταντινίδου για την εισαγωγή της στο Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα και με την χρήση των μορίων τελικά στο Τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα.
Ευχόμαστε ολόψυχα στους δύο αθλητές του συλλόγου μας καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα της ζωής τους και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν με τον καλύτερο τρόπο, όπως τα καταφέρνουν τόσα χρόνια στις πισίνες!!
Μάριε και Φωτεινή....Συγχαρητήρια!!!!!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

sygrneanid1

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία τμήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, το οποίο θα ξεκινήσει την λειτουργία του από τη φετινή σεζόν.
Υπεύθυνη προπονήτρια του τμήματος θα είναι η Μαντώ Θεμέλογλου, την οποία καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας.
Λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΖΟΝ 2020-2021

Ήρθε η ώρα να κολυμπήσουμε ξανά!! Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των Υγειονομικών Αρχών της χώρας, ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της κολυμβητικής χρονιάς 2020-2021. Η αρχή γίνεται με την Αγωνιστική ομάδα η οποία ξεκινά τις προπονήσεις την Δευτέρα 31 Αυγούστου σε 2 γκρουπ στις 14:45 και στις 16:45 μ.μ. Την Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει τις προπονήσεις η Προαγωνιστική ομάδα (9-12 ετών ) σε ώρες που θα γνωστοποιηθούν στους αθλητές από τους προπονητές τους. Τα τμήματα junior αθλητών της μικρής πισίνας, των Ακαδημιών (7-8 ετών), της ελεύθερης κολύμβησης και των ενηλίκων θα ξεκινούν σταδιακά να μπαίνουν στον ρυθμό των προπονήσεων μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο μιας και πρέπει να ρυθμιστούν διάφορες λεπτομέρειες. Ειδικά για τα τμήματα junior αθλητών της μικρής πισίνας σημειώνουμε ότι λόγω του συγκεκριμένου αριθμού παιδιών που πρέπει να βρίσκονται στην πισίνα βάση των κανονισμών της Γ.Γ.Α, τα τμήματα θα είναι ολιγομελή και γι αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Η ημερομηνία από την οποία θα μπορούν οι γονείς να δηλώνουν στη γραμματεία του συλλόγου την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στα τμήματα αυτά (είτε νέες εγγραφές, είτα παιδιά που ήδη ήταν γραμμένα) θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Τέλος θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στα εκατοντάδες μέλη μας ότι ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας θα κάνει ότι περνά από το χέρι του προκειμένου όλα τα παιδιά και οι ενήλικες, να προπονούνται σε ένα όσο το δυνατόν πιο ασφαλές περιβάλλον σε ένα κολυμβητήριο που όλοι γνωρίζουμε ότι χωροταξικά δεν μας βοηθάει ιδιαίτερα. Γι αυτό λοιπόν ζητούμε την κατανόηση και τη βοήθεια όλων, έτσι ώστε τα όποια μειονεκτήματα του χώρου του κολυμβητηρίου να τα προσπεράσουμε με καλή διάθεση και συνεργασία. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ Ο.Α.Κ.Α & ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ
Στις 5 και 6 Αυγούστου θα διεξαχθεί το Εθνικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών σε δύο κολυμβητήρια στο Ο.Α.Κ.Α για τους συλλόγους της Νότιας Ελλάδας και στο Ποσειδώνιο για τους συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας.
Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας, στην τελευταία για αυτή τη σεζόν αγωνιστική υποχρέωση, θα πάρει μέρος με 7 αθλητές και αθλήτριες και συγκεκριμένα με τους: Κουμουνδούρο Μάριο, Κιορσάββα Μιλτιάδη, Κωνσταντινίδου Φωτεινή, Μιχαηλίδη Βασίλειο, Μπανιώτη Γεώργιο, Παυλίδου Μαρία-Δέσποινα και Τοπχαναλή Μιχαήλ συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους κ.Αβραμίδη Σταύρο.
Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!!!
Όλες οι συμμετοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: https://koe.org.gr/article/panellinio-protathlima-andron-ginaikon-athina-thessaloniki
 

Σελίδα 1 από 30