Νέα - Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Με απόφαση του Δ.Σ. του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας με Αριθμό Πρακτικού 114/4-2-2019 και βάσει του καταστατικού, ορίζεται η ετήσια Γενική Συνέλευση του Κ.Ο.Δ να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 18.00μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας (Δημαρχείο- Ισόγειο)

ΘΕΜΑΤΑ:        1)ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 2018

                         2) ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2019

                         3) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

            Μετά τη συζήτηση για τον οικονομικό απολογισμό και προϋπολογισμό θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση με όσα μέλη παραβρεθούν στη συνέλευση για όσα θέματα μας απασχολούν σχετικά με το κολυμβητήριο, προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας, ιδέες και σκέψεις καθώς και οτιδήποτε σχετικό σας απασχολεί.

            Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη και αναγκαία και θα θέλαμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας γιατί αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί και να συζητήσουμε για τα θέματα και προβλήματα που αφορούν τα παιδιά μας.

                Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα στις 19.00 στον ίδιο χώρο.

Παρακαλούνται τα μέλη του ΚΟΔ   να   προσέλθουν   στην επαναληπτική Γ.Σ. την Δευτέρα 18/3/2019 και ώρα 19.00μμ, διότι στην πρώτη δύσκολα να υπάρξει απαρτία. Τα μέλη πρέπει να είναι ταμειακά εντάξει ώστε να μπορέσουν να πάρουν μέρος.

         Ο Πρόεδρος                                                                                                                                     Ο Γραμματέας

 Καρασαββίδης Σταύρος                                                                                                               Τοπχαναλής Βαγγέλης

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

 ομάδα 2019Mε μεγάλα χαμόγελα επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου μας από τους Χειμερινούς Αγώνες Β. Ελλάδος που διοργανώθηκαν στο «Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης» το 3ήμερο 22-24/2/3019 με τη συμμετοχή 60 ομάδων από τη Β. Ελλάδα (Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία και Ήπειρο»

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΚΟΔ, υπό την καθοδήγηση των προπονητών της ομάδας κατάφεραν να συγκεντρώσουν 36 μετάλλια ( 19 χρυσά, 5 ασημένια και 12 χάλκινα) σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα, καθώς και πολλά ατομικά ρεκόρ, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα στη σημαντικότερη διοργάνωση της χειμερινής περιόδου. Πέραν των μεταλλίων ήρθε ακόμα μια σημαντική διάκριση, καθώς ο αθλητής μας Καλούδης Γεώργιος στα 200μ Πεταλούδα με χρόνο 2’08’’41 έπιασε όριο Προεθνικής και πλέον ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας έχει 3 αθλητές στην Προεθνική Ομάδα κολύμβησης. Ο σύλλογος μας με 31 αθλητές και αθλήτριες κατάφερε όχι μόνο να κάνει αισθητή την παρουσία του και να δηλώσει βροντερό παρών στην διοργάνωση, αλλά να εκτοπίσει πολύ δυνατές ομάδες κολύμβησης όπως ο «ΠΑΟΚ» και η Νίκη Βόλου» και να τερματίσει 2ος στη Γενική κατάταξη με πρώτη την ομάδα του «Άρη Θεσσαλονίκης» ο οποίος συμμετείχε με 90 αθλητές.

Έχοντας γνώση των πολλών δυσκολιών που αντιμετωπίζει μια επαρχιακή ομάδα κολύμβησης και κυρίως λόγω του χρόνιου προβλήματος με το Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας, το οποίο πολλές φορές δημιουργεί αναστάτωση στην ομαλή λειτουργία των προπονήσεων, αλλά και σε σύγκριση με τις ομάδες με τις οποίες συναγωνίστηκαν οι αθλητές μας, είναι ευκόλως αντιληπτό ότι η επιτυχία των παιδιών, των προπονητών και των οικογενειών των αθλητών μας είναι τεράστια και μας κάνει διπλά υπερήφανους.

Το Δ.Σ του ΚΟΔ συγχαίρει από καρδιάς όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και έβαλαν τα δυνατά τους ώστε η ομάδα μας να καταφέρει την τεράστια αυτή επιτυχία. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές της Αγωνιστικής ομάδας κ. Αβραμίδη Σταύρο και κ. Σανοζίδη Σπύρο, οι οποίοι ηγούνται αυτής της προσπάθειας και βρίσκονται πάντα στο πλευρό των παιδιών. Ευχόμαστε καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες στην συνέχεια της αγωνιστικής χρονιάς και είναι σίγουρο πως ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας θα πρωταγωνιστήσει για ακόμα μια χρονιά ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ 2019

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ο.Α.Κ.Α 01 έως 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

OPEN OAKA

Μετά την εντυπωσιακή παρουσία του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας στους Χειμερινούς Αγώνες Κατηγοριών την προηγούμενη εβδομάδα,ο Μάριος Κουμουνδούρος και η Φωτεινή Κωνσταντινίδου θα συμμετάσχουν στους αντίστοιχους Αγώνες Ανδρών-Γυναικών. Οι δύο αθλητές μας μαζί με τον προπονητή τους κ. Σταύρο Αβραμίδη αναχώρησαν για την Αθήνα.Οι αγώνες θα διαξαχθούν στο κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α από τις 01 έως τις 03 Μαρτίου 2019.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Το Δ.Σ του Κ.Ο.Δράμας

ΔΩΡΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΛΑΧΝΟΙ

ΔΩΡΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΛΑΧΝΟΙ

 • 1 ΤV 32’’ F&U                  Προσφορά Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας                       2772
 • 1 TV 32’’ F&U                  Προσφορά καταστήματος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ»                             2181
 • 1 Tablet MLS STAGE 4G  Προσφορά Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας                       2617
 • 1 Tablet MLS STAGE 4G  Προσφορά καταστήματος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ»                            2161
 • 1 Κασετίνα 2 κρασιών     Προσφορά οινοποιείου «ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ»                        2913
 • 1 Κασετίνα 2 κρασιών     Προσφορά οινοποιείου «ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ»                        3195
 • 1 Κασετίνα 2 κρασιών     Προσφορά οινοποιείου «ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ»                        2765
 • 1 Κασετίνα 2 κρασιών     Προσφορά οινοποιείου «ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ»                        2898
 • 1 Κασετίνα 2 κρασιών     Προσφορά οινοποιείου «ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ»                        2833
 • 1 Κασετίνα 2 κρασιών     Προσφορά οινοποιείου «ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ»                        2664
 • 1 Κασετίνα 2 κρασιών     Προσφορά οινοποιείου «ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ»                        2887
 • 1 Κασετίνα 2 κρασιών     Προσφορά οινοποιείου «ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ»                        2330
 • 1 Κασετίνα 2 κρασιών     Προσφορά οινοποιείου «ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ»                        2246
 • 1 Κασετίνα 2 κρασιών     Προσφορά οινοποιείου «ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ»                        2321
 • 1 Δωρεάν 10ήμερο          Προσφορά της «ΕΥΡΩΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΘΑΣΟΥ»               2350
 • 1 Δωρεάν 10ήμερο          Προσφορά της «ΕΥΡΩΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΘΑΣΟΥ»               2680
 • 1 Δωρεάν 10ήμερο          Προσφορά του «ΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ CAMP»                   2367

*Τα δώρα παραλαμβάνονται από το γραφείο του Συλλόγου (Άρμεν 46) με την προσκόμιση του τυχερού λαχείου.

Σελίδα 1 από 12